2010-02-17

AtoB@C Shipping söker en administratör

AtoB@C Shipping söker en administratör
Placeringsort/Tjänsten annonseras i:

Sweden, Skåne län

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

AtoB@C Shipping AB is running 13 vessels operated in Ystad, technical and crew management in Germany and Holland.
The company has become a strong logistic partner with a creative and dedicated staff, modern and well maintained vessels and a solid economy. Since 2004 the company has been rated as an AAA company.

Uppdraget börjar som en inhyrning via Manpower men efter hand kan det finnas möjligheter till en anställning på AtoB@C Shipping.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som administratör på AtoB@C Shipping kommer du att hantera administration gällande transporterna av rör. Det innebär bland annat att administrera lastdokument, sammanställa varuskeppning, ha kontakt med hamnar, förhandlingar av kostnader i hamnar, reseordrar till båtarna samt bunkringsordrar av olja.

Vem är du?
AtoB@Cshipping söker dig som har erfarenhet av affärssystemet SPCS och gärna utbildning eller erfarenhet inom spedition/logistik. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Har du kunskaper i tyska, franska, ryska eller spanska är det meriterande.

Som person är du handlingskraftig, ansvarsfull och tar egna initiativ. Du är noggrann, har skinn på näsan och är strukturerad.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker ovan nämnda tjänst via ansökningslänken nedan. Då vår urvalsprocess är löpande vill vi gärna att du söker tjänsten snarast.
För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Elin Jonsson på tel: 040-660 63 15.

Välkommen med din ansökan!

Antal personer : 1
Företag : Manpower
Ansökningar till : Elin Jonsson
Telefon:
Fax:
Postadress:
Webbplats: www.manpower.se
Sista ansökningsdag: 2010-02-20
Publiceringsdatum: 2010-01-19
JobID: 620005
Godkända svarstyper: Ansökan med registrerad CV

2 kommentarer:

  1. Anonym6/5/10

    самый ужасный чартер!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Да? Расскажите побольше. Всем будет очень интересно.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...