2010-02-17

Butikspersonal

Butikspersonal

Stockholms stad; Visningsenheten

Publicerad: 2010-01-28, Annons-ID: 5302263

Stockholm (Kommuninformation), 1 plats
Sista ansökningsdag: 2010-02-19
Stockholms Stad
Stadsledningskontoret
Visningsenheten

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare med cirka 40 500 medarbetare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som är inspirerande, engagerande och vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Stockholms Stadshus är känt både för sin fina arkitektur och sina evenemang, där Nobelfesten är det mest berömda. Under sommaren har huset närmare 3.000 besökare per dag. Vi söker butikspersonal som kan bidra till att ge besökarna ett gott intryck av Stadshuset!

10 plats(er).Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kassa:
De flesta varor har streckkod, men inte alla, så du måste snabbt lära dig vårt sortiment.
Vi erbjuder taxfree och kunderna kan betala i andra valutor.
Påfyllning:
Så fort det blir en lugn period fyller du på hyllorna och lagret. Damning sker efter ett rullande schema. Alla som arbeter i shopen ska se till att varuleveranser packas upp.

DINA SPRÅKKUNSKAPER:
Du ska tala vårdad och flytande svenska och engelska. Om du talar ett tredje språk är följande språk meriterande; tyska, kinesiska, ryska, spanska, franska, italienska eller japanska. Dessa språk behöver du inte behärska flytande utan det räcker med att du har tillräckliga kunskaper för att ge servíce.

DIN PERSONLIGHET:
Vi lägger mycket stor vikt vid din personlighet!
Du måste kunna bevara ditt vänliga bemötande även i mycket stressiga situationer därför söker vi dig som är stresstålig utöver det vanliga.
Du ska också har en genuin servicekänsla,vara aktiv och ta egna initiativ,vara lättlärd och ha mycket lätt för att samarbeta.

Du ska ha fyllt 20 år
Arbetstiden är schemalagd och du har två lediga dagar i sträck. Dessa lediga dagar infaller dock inte alltid på lördagar och söndagar. Schemat omfattar även helgdagar, som till exempel midsommar.
Löneform: Timlön.

Anställningsform: Tidsbegränsad.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ska ha kassaerfarenhet, helst från butik men restuarang/café kan också räcka om arbetet innebar mycket kassaarbete.

Varaktighet: 3-6 månader. Detta är ett sommararbete och gäller i första hand under juni-augusti och du bör under den tiden kunna arbeta mellan 6-10 veckor. Det finns även möjligheter att arbeta under april-maj och september.

Utbildningen sker under våren.

För mer information om tjänsten, tag kontakt med:
Personalsamordnare Katja Morander,08-508 20 017

Tillträde: 2010-04-01. Enligt överenskommelse
Varaktighet/Arbetstid

Heltid Upphör: 2010-10-01.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2010-02-19

Ansökan skickas till:

Visningsenheten

Ange referens: 2/2010

Ansökan via extern webbplats

Arbetsgivare

Stockholms stad; Visningsenheten

Postadress

Stockholms stad; Visningsenheten
Stadsledningskontoret

Hemsida (öppnas i nytt fönster)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...