2010-02-17

Turistvärdar

Turistvärdar

Stockholms stad; Visningsenheten

Publicerad: 2010-01-28, Annons-ID: 5302252

Stockholm (Kommuninformation), 1 plats
Sista ansökningsdag: 2010-02-19
Stockholms Stad
Stadsledningskontoret
Visningsenheten

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare med cirka 40 500 medarbetare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som är inspirerande, engagerande och vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Stockholms Stadshus är känt både för sin fina arkitektur och sina evenemang, där Nobelfesten är det mest berömda. Under sommaren har huset närmare 3.000 besökare per dag. Vi söker turistvärdar som kan bidra till att ge ett gott intryck av vårt vackra Stadshus!

20 plats(er).Posteringar:
För att alla guider och turister smidigt ska kunna passera igenom Stadshuset, har turistvärdarna fasta positioner som bemannas, tex vid hissarna, utanför shopen, i Blå Hallen etc. Turistvärdarna ser till att flödet genom lokalerna fungerar och svarar på besökarnas frågor.

Tornet:
Tornet är öppet maj-september och bemannas då av tre turistvärdar. Där säljer de biljetter, ser till att de som står i kö får information om väntetid, bemannar utsiktsplatsen (utomhus) etc.

DINA SPRÅKKUNSKAPER
Du ska tala vårdad och flytande svenska och engelska. Utöver det vill vi gärna att du ska kunna ge service på något annat språk. Följande språk är meriterande, eftersom de är de vanligast talade språken bland våra besökare: tyska, franska, italienska, spanska, kinesiska, japanska eller ryska.


DIN PERSONLIGHET
Vi lägger stor vikt vid din personlighet! Vi söker dig som är serviceinriktad, lättlärd och som har mycket lätt för att samarbeta. Du måste också kunna kan bevara ditt vänliga bemötande även i mycket stressiga situationer. Eftersom arbetet som turistvärd är ganska fritt, måste du vara självgående och ha en stark pliktkänsla och arbetsvilja. Egna initiativ är en förutsättning.

Du ska ha fyllt 20 år.

Arbetstiden är schemalagd och du har två lediga dagar i sträck. Dessa lediga dagar infaller dock inte alltid på lördagar och söndagar. Schemat omfattar även helgdagar, som till exempel midsommar.

Löneform: Timlön.
Anställningsform: Tidsbegränsad.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något servicearbete samt kassavana.

Varaktighet: 3-6 månader. Detta är ett sommararbete och gäller i första hand perioden juni-augusti. Du bör under den tiden kunna arbeta 6-10 veckor. Vi behöver även turistvärdar under april-maj och september.

För mer information om tjänsten, tag kontakt med:
Personalsamordnare Katja Morander,08-508 20 017

Tillträde: 2010-04-01. Enligt överenskommelse.
Varaktighet/Arbetstid

Heltid Upphör: 2010-10-01.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2010-02-19

Ansökan skickas till:

Visningsenheten

Ange referens: 3/2010

Ansökan via extern webbplats

Arbetsgivare

Stockholms stad; Visningsenheten

Postadress

Stockholms stad; Visningsenheten
Stadsledningskontoret

Hemsida (öppnas i nytt fönster)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...