2010-02-17

Lageransvarig

Lageransvarig
Jefa Autoparts AB

Publicerad: 2010-02-11, Annons-ID: 0010-031430

Lund (Kommuninformation), 1 plats
Sista ansökningsdag: 2010-02-19


Jefa Autoparts är ett företag beläget i Genarp som importerar bildelar från utlandet för vidare försäljning till andrahandsmarknaden. Under årens lopp har företaget vuxit och har idag ett stort lager som även inrymmer produkter från andra företag inom bildemonterarbranschen.

Till vårt lager söker vi nu en lageransvarig som ska ansvara för logistiken och ordningen bland lagervarorna. Vi tror att en stor fördel i arbetet är om du har en bakgrund som bilmekaniker så du har en kunskap om och är förtrogen med de varor vi hanterar. Då vi har kunder över hela världen, är engelska ett absolut krav och tyska, polska, ryska och även andra språk, ett stort plus.

Det är viktigt att du intresserad av att arbeta kundorinterat och är beredd på att arbetet kan innebära resor runt om i världen.

Truckkort är ett plus, men inte ett krav. Att köra truck går att lära sig och vi kan vara behjälpliga med utbildning. Vad som är viktigare för oss är att du har de egenskaper som krävs för att kunna ta ansvar för ett så stort lager och se vad som behöver göras och på vilket sätt, så att arbetet på lagret flyter så friktionsfritt som möjligt.
Rekrytering sker genom deltagande på rekryteringsmöte fredagen den 19 februari kl. 09.30 (se nedan). Läs mer om rekryteringsmötet på www.arbetsformedlingen.se/lund och mer om företaget på www.jefa-autoparts.com
Körkort
B

Tillgång till egen bil

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare

Heltid/Deltid

Tillträde
Omgående

Lön
Fast lön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2010-02-19

Är du intresserad av tjänsten? Väkommen till REKRYTERINGSMÖTE på Arbetsförmedlingen i Lund.
Tid: Fredagen den 19 februari kl. 09.30
Plats: Arbetsförmedlingen, Stora Södergatan 49, Lund
Observera att arbetet söks genom deltagande i rekryteringsmötet! Kan du inte delta, maila din ansökan till madeleine.soderberg@jefa-autoparts.com

Arbetsgivare
Jefa Autoparts AB

Postadress
Jefa Autoparts AB

24013 GENARP

Telefon och internet
Tel: 040-480341 040-480341

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...