2010-03-01

Технический консультант по энергетике

Brinner du för energi och energilösningar?

Malmö

Beskrivning

Vill du dessutom jobba i en stimulerande och utvecklande miljö på ett väletablerat svenskt företag med verksamhet över stora delar av Europa?

Perido söker en person som vill arbeta som teknikkonsult till ett företag som arbetar med energilösningar med placering i Malmö. Företaget strävar efter motiverade och engagerade medarbetare, där en kontinuerlig förbättring av medarbetarnas kunskaper och färdigheter prioriteras.

Som teknikkonsult kommer du att arbeta i ett nära samarbete med företagets kunder. Här blir din uppgift att bygga vidare och färdigställa redan påbörjade projekt och uppdrag. Arbetet kan komma att omfatta bland annat utredningar, projektering, konstruktion samt drift och underhåll inom ditt kunskapsområde. Du kommer även att arbeta med erfarna kollegor som både möjliggör och välkomnar ett rikligt och ömsesidigt kunskapsutbyte.
Kravprofil

* Högskoleingenjör-/civilingenjörsutildning med inriktning mot energiteknik
* Minst 3 års erfarenhet som teknikkonsult _ gärna inom energiteknik
* Erfarenhet av försäljning är meriterande
* Kunskaper i tyska och/eller ryska är meriterande
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift även på engelska

Du är en person som trivs i en miljö där du får arbeta och umgås nära andra människor, och har lätt för att samarbeta och skapa relationer till såväl medarbetare som kunder. I ditt sätt att vara är du trygg och orädd, och du tar för dig. Samtidigt är du lyhörd och kan sätta fokus på kunden.

Omfattning och tillträde

Heltid tillsvidare med tillträde snarast möjligt. Fast månadslön.

Ansökan

Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret i ärenderaden.

Arbetstid


Heltid

Referensnummer
4874RÅ

Kontakt


E-post: info@perido.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...