2010-03-13

Norex ищет продавца

Stålhandelsföretaget Norex söker innesäljare
Placeringsort/Tjänsten annonseras i: Västra Götalands län, Göteborg

Norex International AB bedriver handel med stål samt legoproduktion och service åt stålverk. Norex är ett tillväxtföretag som bedriver sin verksamhet på en internationell marknad från egna lager i bl a Göteborg, Uddevalla, Antwerpen och Tallin.

Försäljning sker idag till fler än 50 länder med kontor i bl a Turkiet, Polen och Indien. Omsättningen uppgick till ca 500 Mkr med ca 60 anställda för 2009. Huvudkontoret finns på Ringön i Göteborg. Läs mer om företaget på www.norex.se

Vi söker omgående en innesäljare/säljassistent till vårt kontor i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som tidigare har arbetat som innesäljare, gärna inom stål-/metallbranschen eller med försäljning mot verkstadsindustrin. Du ansvarar för att hjälpa våra befintliga kunder med allt från offerter till leverans och betalningsbevakning.

Du kommunicerar med alla avdelningar inom företaget varför vi gärna ser att du gillar ordning och reda och har förmågan att arbeta strukturerat. Tillsammans med ett antal internationella fältsäljare utgör du vårt ansikte mot marknaden och du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Ytterligare språkkunskaper är meriterande och de språk som efterfrågas är polska, ryska eller andra öst europeiska språk.

Din profil
Du har arbetat med försäljning i några år och vet av egen erfarenhet att en hög servicenivå lönar sig. Du är som person en optimist med höga prestationsbehov och gillar att ta egna initiativ för att nå dina mål. Lämplig bakgrund är en teknisk eller ekonomisk utbildning på gymnasienivå.

Vi erbjuder
Ett utvecklande arbete i en spännande bransch. Du får löpande coachning så att du ska lyckas i din roll som innesäljare. Vi är ett trevligt gäng som trivs tillsammans och där vi alla drivs av nöjda kunder.

För dig som lyckas bra hos oss hägrar en internationell sälj karriär med resor över hela vår jord.

Du får en bra fast lön och vi premierar prestationer utöver det vanliga.

Ansökan
För mer information är du välkommen att ringa vår rekryteringskonsult Roger Brixberger på telefon 076-803 55 56 eller mejla din ansökan direkt till jobb@brixberger.se .

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20 april 2010 – märk ansökan Norex.

Brixberger Säljkompetens - säljrekrytering med garanti.

Ansökan

Ange referens:
Norex-003

Vi tar emot ansökan via epost:

jobb@brixberger.se

Arbetsgivare

Brixberger Säljkompetens

MUSSERONVÄGEN 47

18656 Vallentuna

Tel: 076-8035556

Mer information på http://www.brixberger.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...