2010-03-24

Вакансии 24.03.2010

Servicearbetare

NORRA STOCKHOLMS FASTIGHETSFÖRVALTNING AB
Publicerad: 2010-03-24, Annons-ID: 1666011
Solna (Kommuninformation), 1 plats
Sista ansökningsdag: 2010-04-08

Norra Stockholms Fastighetsförvaltning AB är ett bygg och förvaltningsföretag i Stockholms området med säte i Solna.

Vi söker 1 servicearbetare

Tjänsten innebär traditionella sysslor, till exempel mindre reparationer i lägenheter såsom byte av strömbrytare, packningar, låskistor, cylindrar, reparation av WC, avloppsrensning m m
Felsökning/justering av värme- och ventilationsanläggningar
Felsökning/reparation av tvättutrustning.

Du kommer att ha en nära kontakt med de boende, där vi lägger en stor vikt vid dina personliga egenskaper.
I förekommande fall är det viktigt att du kan tyda och arbeta efter företagets skötselavtal och också vara delaktig vid framtagning av dessa

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som servicearbetare, gärna med gymnasieutbildning inom relevant område. Du bör vara mycket händig och praktiskt lagd, samt självgående och initiativtagande då arbetet innebär varierande arbetsuppgifter. Du har datorvana inom Office-paketet du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på Svenska. Du ska även kunna prata Engelska och Ryska (i flera av våra fastigheter bor det hyresgäster som inte talar svenska).
Heta arbeten är ett krav.
B och C-körkort är ett krav.
Meriterande är elbehörighet, god driftkunskap av UC, samt fördjupade kunskaper inom VVS, El.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna, då en viktig del av arbetet är kontakten med boende och att ge en god service till dem. Initiativförmåga, självständighet, servicekänsla och god kommunikationsförmåga är mycket viktiga egenskaper. Du samarbetar bra med andra.

Körkort

B, C

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare
Heltid

Lön

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2010-04-08


Vi tar emot ansökan via e-post: butiken@tekniskforvaltning.se

Kontaktpersoner

Michael Jansson, 076-827 11 91, butiken@tekniskforvaltning.se 

Arbetsgivare

NORRA STOCKHOLMS FASTIGHETSFÖRVALTNING AB
Alla jobb hos denna arbetsgivare

Postadress

NORRA STOCKHOLMS FASTIGHETSFÖRVALTNING AB
JOHAN ENBERGS VÄG 24
17161 SOLNA

Besöksadress

JOHAN ENBERGS VÄG 24
SOLNA
Hitta på karta (öppnas i nytt fönster)

Telefon och internet

Tel: 076-827 11 91

E-post: butiken@tekniskforvaltning.se

 .............................................................................

Erfaren löneadministratör sökes omgående

Brainpeople
Publicerad: 2010-03-23, Annons-ID: 1665863
Stockholm (Kommuninformation), 1 plats


Är du sportintresserad och en fena på löneadministration?

Löneansvarig sökes till världsledande företag

Vår kund är ett företag som strävar efter att bli världsledande inom sin bransch, och bygger sin verksamhet på passion för sport och en aktiv livsstil. Företaget är konsumentfokuserade och arbetar därför kontinuerligt på att förbättra kvalitet, utseende och känsla av sina produkter. Allt för att matcha och överträffa konsumenternas förväntningar. Företaget har en stark laganda och siktar hela tiden framåt.

Arbetsbeskrivning: Vi söker en person som kommer att arbeta som löneansvarig hos vår kund. Du kommer att arbeta självständigt med företagets löneadministration och rapportera till HR-chefen. I din roll ingår även att koordinera över lönebyråerna i Danmark, Finland och Baltikum. HR-teamet består av tre personer i Stockholm och du har också kollegor i de skandinaviska länderna.

Arbetets omfattning: Du kommer att arbeta som konsult via Brainpeople vilket innebär att du är anställd av Brainpeople men arbetar ute hos kunden. Vid god prestation kommer du på sikt bli överrekryterad av kunden.

Kompetenskrav: Du har minst två års arbetserfarenhet från löneadministration. Har du jobbat i SAP och Hogia Lön är det meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du har god vana av löneadministration. Det är viktigt att du trivs med att ansvara för löner och tycker om administration och vi ser gärna att du vill vara delaktig i att utveckla och förbättra företagets processer. Att du har en hög generell datorkunskap ser vi som en självklarhet.

Det krävs att du kan tala och skriva engelska flytande. Du måste ha god kännedom om svenska lagar och regler, såväl skatteregler som bokföringslagar, så att företaget kan upprätthålla god sed i denna tjänst. Likaså är det bra om du har god kännedom om det svenska pensions- och försäkringssystemet. Det är positivt om du har intresse för, och kunskap av, frågor inom bonus- och löneförmåner.

Vi ser gärna att du har en god förståelse för de nordiska språken. Det är meriterande om du talar andra språk än engelska och svenska, kunskaper i till exempel danska, norska, finska, ryska eller något av de baltiska språken är mycket meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper: Du är en glad och noggrann person som brinner för det du gör. Vidare har du ett stort tålamod, är social som person och stimuleras av att bli en i gänget. Du är en lagspelare och flexibel som person som stimuleras av att jobba med uppgifter på olika nivåer. Arbetet kräver att du har en mycket god kommunikationsförmåga och en vilja att bemöta andra på ett positivt sätt. Med tanke på företagets verksamhet ser vi gärna att du är sportintresserad och i allmänhet brinner för hälsa och idrott.

Intresserad? Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://brainbemanning.intelliplan.eu/JobAd/JobAd.aspx?Key=Gw27UDttLdhiPZptycRfLw%3d%3d&ActivityNo=313784&Page=JobAd Vi behandlar ansökningar löpande. Frågor besvaras av Mia Fagerström på telefon 08 – 440 80 94.

Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholmsområdet. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, försäljning, service och administration.

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare
Heltid

Lön

Fast lön

Arbetsgivare

Brainpeople
Alla jobb hos denna arbetsgivare

Postadress

Brainpeople
Industrigatan 4A
11246 STOCKHOLM

Besöksadress

Industrigatan 4A
STOCKHOLM
Hitta på karta (öppnas i nytt fönster)

Telefon och internet

Tel: 08-4408090

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...