2010-03-07

Администратор по приёму в финансовую компанию

Student & Workers är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för akademiker och personer som redan är ute i arbetslivet och söker nya utmaningar. Våra tjänster finns inom ekonomi, bank, administration, kundservice och IT/Teknik med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose behovet av flexibel personal samt att vara en naturlig partner vid rekryteringar.


Receptionist till bolag i finansbranschen

För kunds räkning söker vi nu en Receptionist på heltid. Företaget är en internationell kapitalförvaltare med kontor beläget i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer tillsammans med ytterligare en receptionist att innebära ansvar för reception, telefonväxel och konferens.

Arbetsuppgifter som ingår är:

• ta emot externa besökare
• telefonpassning
• bokning och iordningsställande av mötesrum samt ansvar för tillhörande teknisk utrustning
• servering i företagets konferenslokaler
• allmänna kontorsgöromål; så som resebokningar, kopiering och inköp
• hålla rent och snyggt i gemensamma utrymmen som kök, lounge och bibliotek
• vara behjälplig vid koordinering av olika events på företaget

Lämplig bakgrund
Du har gymnasiekompetens samt tidigare erfarenhet av att arbeta i reception, växel och konferens. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, då främst i Excel och Outlook. Att ha förmåga att kunna uttrycka dig i engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har kunskaper i ytterligare ett språk och då främst ryska. Det är även ett plus om du har tidigare erfarenhet från bank, finans eller advokatbyrå.

Du som söker är en serviceinriktad och initiativtagande person som tycker om att bemöta interna och externa kontakter på ett professionellt sätt. Vidare har du ett ordningsamt och strukturerat arbetssätt samt känsla för detaljer. Du har även förmåga att skapa en trivsam miljö utan att glömma helheten.

Övrigt
Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag på sex månader med goda chanser till förlängning . Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Om Du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Frida Bjerkman på telefon 08 – 407 55 52.
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2010-03-31

Tillträde:
Omgående

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Frida Bjerkman
tfn: +46 08 407 55 52

Hemsida:
http://www.studentworkers.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...