2010-04-10

Объявления о работе 10.04.2010

Новые объявления и новые для вас возможности. Мне так интересно что вы с ними делаете. Читаете? Отправляете заявления? Оченнно хочется обратной связи. :-))

Sakkunnig klimat och miljöfrågor

Placeringsort/Tjänsten annonseras i:

Värmlands län, Karlstad


Arbetsuppgifter
Handläggaren ska arbeta som sakkunnig i miljö- och klimatfrågor och utveckla enhetens arbete med att beakta miljö- och klimatperspektivet i planering, genomförande och uppföljning av olika insatser. I detta ligger ett ansvar att bl.a. utveckla inriktningar och riktlinjer, genomföra egna analyser inför insatser samt stödja övriga handläggare. Handläggaren arbetar huvudsakligen inom Enheten för insatser med miljöintegrering och kompetensutveckling i planering och ledning av insatser, och stöttar även Enheten för insatspersonal med rekrytering, utbildning och träning av miljökunnig insatspersonal samt Enheten för materiel med utveckling och inköp av insatsmateriel.

Kvalifikationer
•Bred miljöbakgrund med relevant akademisk examen eller motsvarande kunskaper/erfarenheter som arbetsgivaren finner likvärdiga.
•Erfarenhet av arbete med att integrera miljö- och klimatperspektiv i projekt.
•Erfarenhet av arbete med insatsverksamhet inom någon eller några av enhetens insatstyper är meriterande.
•God kunskap om FN, EU och andra internationella organisationer är meriterande.
•God kunskap om områdena katastrofbistånd, samhällsskydd och beredskap är meriterande.
•God förmåga att arbeta övergripande, målinriktat och analytiskt.
•God förmåga att arbeta självständigt och samverka med andra.
•Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav, och har du kunskaper i andra språk är det meriterande (främst franska, spanska, arabiska och ryska.

MSB ska vara en öppen, kompetent och drivande myndighet. Vårt arbete med jämställdhet och mångfald präglas av detta och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas tillvara.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, tillträde: Befattningen är placerad i Karlstad och är ett vikariat med tillträde snarast och tom 2010-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning., upphör: 2010-12-31

Lön: Månadslön

Arbetstider: Dagtid.

Omfattning: Heltid.

Information om arbetsgivaren
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) utvecklar och stödjer samhällets förmåga att hantera olyckor och kriser. Vi bidrar till att samhället förebygger händelser och att vi är beredda när de inträffar. Vi stöttar när olyckor inträffar och ser till att samhället lär sig av det inträffade. Arbetet omfattar allt från små olyckor i vardagen till stora katastrofer.

Myndigheten genomför biståndsinsatser över hela världen inom områdena humanitära insatser, minhantering, tidig återuppbyggnad, stärkande av katastrofberedskap och stöd till fredsfrämjande insatser. Myndigheten har vidare ett särskilt ansvar då många människor med hemvist i Sverige drabbas av en olycka eller katastrof i utlandet. Vidare stödjer myndigheten även kommunala och regionala myndigheter i hanteringen av vissa insatser i Sverige.
Enheten för insatser ansvarar för att inrikta, utveckla och genomföra insatser inom myndighetens ansvarsområde i Sverige, inom EU och i världen i övrigt. Enheten är placerad i Karlstad.

Ansökan
Via Internet

Arbetsgivarens referensnr: 2010-3964

Företag
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Avd för samordning och insats

Webbplats
http://www.msb.se
.................................................

Handläggare

Vill du arbeta med Östersjöregionens största utbytesprogram inom utbildning och forskning? Svenska institutet (SI) söker en handläggare till Avdelningen för relationsskapande verksamhet

I Svenska institutets relationsskapande verksamhet används stipendier, bidrag och seminarier som verktyg för att sätta Sverige på kartan och för att främja dialog och varaktiga relationer med omvärlden. Avdelningen har den gemensamma uppgiften att bygga långsiktiga relationer med både organisationer och enskilda individer, bland annat utländska studenter, forskare, lektorer, kulturpersoner och experter som kommer till Sverige. Vi arbetar också aktivt för att skapa intresse för det svenska språket i världen.

Svenska institutets Östersjöprogram /Visbyprogrammet  startade 1997 och har gett stöd till hundratals projekt och nätverk mellan institutioner i Sverige och i samarbetsländerna, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Ryssland, Ukraina och Vitryssland. Programmet arbetar för att stärka Östersjöregionen genom förbättrade nätverk och ökad rörlighet inom utbildning och forskning. En höjd kvalitet och ökad samordning inom dessa områden förväntas stärka regionens attraktionskraft och utveckling. De långsiktiga relationer och nätverk mellan Östersjöländerna som programmet leder till antas på sikt ge breddad kompetens, fler innovationer och ökad tillväxt i regionen som helhet.

Vi behöver nu rekrytera en handläggare för Östersjöprogrammet med huvudansvar för handläggningen av ansökningar avseende akademiska projekt och nätverk. Arbetet innebär nära kontakter med lärosäten, myndigheter, företag och utbildningsanordnare i Sverige och i samarbetsländerna. Du ingår i ett team om fyra personer som arbetar med programmet och arbetar även aktivt med seminarieverksamhet i Sverige och utomlands, nätverkskonferenser och alumniaktiviteter.

Vi söker dig som:
  • har mycket god kännedom om högre utbildning och forskning i Sverige
  • har mycket god kännedom om Östersjöregionen
  • har erfarenhet av att driva och utveckla verksamhet i offentlig förvaltning
  • är en god organisatör med hög stresstålighet
  • är en utåtriktad och kommunikativ person som har lätt för att bygga relationer
  • kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift
  • kan kommunicera på ryska
  • har en relevant akademisk examen
  • är en kompetent IT-användare med god kännedom om Microsoft Windows XP och Microsoft Office
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på ett år med möjlighet till förlängning och med tillträde den 1 augusti 2010.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av samordnare Camilla Wristel eller avdelningschef Kurt Bratteby, Fackliga ombud är Anna-Maria Bernitz för SACO-S och Katharina Holmén för ST. Samtliga kan nås på telefon 08-453 78 00.

Din ansökan ska vara Svenska institutet tillhanda senast 2010-04-23.

Vi ser gärna att du skickar ansökan och CV elektroniskt här >>>

Alternativt skicka din ansökan till Svenska institutet BOX 7434, 103 91 STOCKHOLM.  Märk ansökan med dnr. 00972/2010.

Skicka endast ansökan och CV. Övrig dokumentation begärs in vid behov.
.......................................................
Plattsättare
Insänd den 7:e april, 2010

MELNIKOV, SERGEY

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare, Heltid 
Uppför byggnadsstommar; klär väggar med fasadtegel; murar skorstenar, öppna spisar och kakelugnar; putsar väggar, tak och fasader; sätter plattor på väggar och golv; tillverkar och monterar inredningsdetaljer av gips; gör fasadutsmyckningar.skåp och andra snickerier; tillverkar, monterar och reparerar inredningar för affärer, banker, restauranger m.m.
Plattsättaren kommer att prata svenska (tar emot beställningar från kunder) och ryska (jobba med rysktalande kollegor). 
Lön
Rörlig lön

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: sergo3398@hotmail.com


Kontaktinformation
Tel: 08-288841

Postadress
MELNIKOV, SERGEY RISSNELEDEN 81 BV 17444 SUNDBYBERG

Besöksadress
RISSNELEDEN 81 SUNDBYBERG

Land: Sverige
..........................................................
chaufför
Insänd den 7:e april, 2010

AKVIDSON BIL AB

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare, Heltid/Deltid
Körkort: BE, CE, DE, A, Tillgång till egen bil
Sista ansökningsdag: Den 7:e maj, 2010

Vi söker en duktig och flexibel chaufför som ska köra och sköta personbilar och lätta lastbilar för att transportera passagerare och varor; utför lastnings- och lossningsarbete. Man måsta kunna svenska och önskvärd flera andra språk, först och främst ryska, litauiska, engelska.
Du är öppen som person, kan arbeta självständigt och är bra på att samarbeta. 

OBS! Ni är välkomna med era ansökan endast via e-mail:
akvidsonbil@yahoo.se 

Lön
Fast lön


Ansökan
Sista ansökningsdag: 2010-05-07

Vi tar emot ansökan via epost: akvidsonbil@yahoo.se
 
Arbetsort
Göteborg, Västra Götalands län


Postadress
AKVIDSON BIL AB 42246 HISINGS BACKA

.........................................................
Rysktalande Depåchef / Transportansvarig
Insänd den 7:e april, 2010

MAILEFFECT SVERIGE AB

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare, Heltid, onsdagar - söndagar
Körkort: B, C 
 

Vi söker en flerspråkig depåchef / transportansvarig till vår distributionsverksamhet i norra Stockholm. Du pratar flytande svenska, engelska och ryska och har tidigare erfarenheter av att leda och organisera en mång kulturell personalstyrka. Främsta arbetsuppgifterna är att organisera tidnings & reklam distributionen i delar av norra Stockholm genom att köra ut tidningar & reklam till våra distributörer i våra distrikt och områden. Samtidigt organiserar Du bemanning, logistik och distributionsarbtet för de ca 50 personer som arbetar med tidnings & reklamutdelning till hushållen i delar av norra stockholm under helger. Arbetet sker fem dagar i veckan, onsdagar-söndagar. Ibland sker arbetet kvälls & nattetid. Du behöver vara noggrann och stresstålig. Körkort (B & C behörighet) samt god körvana av lätt lastbil krävs.  

Lön
Fast lön + rörlig lön

Ansökan
Ansökning endast via e-post.

sdr311@sdr.se

Arbetsort
Solna, Stockholms länPostadress
MAILEFFECT SVERIGE AB VÄXLAREVÄGEN 29 17063 SOLNA

Besöksadress
VÄXLAREVÄGEN 29 SOLNA

 .......................................................................
Modersmålslärare i grundskolan, Ryska (tim)
Insänd den 8:e april, 2010

Motala kommun, Enhet VIA Ekenäs

Arbetstid/Varaktighet: Timavlönad. ca 5 tim/vecka Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2010-08-13 , upphör: 2011-06-22
Sista ansökningsdag: Den 19:e april, 2010
 
VIA Ekenäs är en enhet inom Bildningsförvaltningen i Motala kommun med ansvar för vägledning, integration och arbetsmarknadsfrågor.
Vi samarbetar med ett flertal aktörer såsom arbetsförmedlingen, socialkontoret, försäkringskassan, näringsliv samt kommunens skolor och andra utbildningsanordnare.
Vi erbjuder kommuninvånare kompetenshöjande insatser i form av utbildning, praktik, arbetsprövning, språkpraktik etc. Vi är ca 55 tillsvidareanställda.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår både modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmål. Undervisningen sker i olika stora grupper. Eleverna finns på olika skolor i kommunen. Arbete i arbetslag och övriga förekommande lärararbetsuppgifter.


KVALIFIKATIONER
Behörig modersmålslärare i ryska.
Arbetslivserfarenhet av modersmålsundervisning och/eller studiehandledning är en merit. Lön
Timlön

 
Ansökan
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

 
Kontaktpersoner
Linda Pergelius

 
Fackliga kontaktpersoner
Inger Storm, 0141-225720 Anette Sundqvist, 0141-22 33 48


Postadress
Motala kommun, Enhet VIA Ekenäs 59186 Motala

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...