2010-06-30

Вакансии в Швеции 30.06.2010

Ну вот может уже и последние объявления перед отпусками. Используйте возможность, други мои. Потом до августа может ничего и не быть.

Receptionist till East Capital


East Capital söker vi nu en Receptionist. Företaget sitter i fina och moderna lokaler, beläget i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer tillsammans med ytterligare en receptionist att innebära ansvar för reception, telefonväxel och konferens.

Arbetsuppgifter som ingår är:

• ta emot externa besökare

• telefonpassning

• bokning och iordningsställande av mötesrum samt ansvar för tillhörande teknisk utrustning

• servering i företagets konferenslokaler

• allmänna kontorsgöromål; så som resebokningar, kopiering och inköp

• hålla rent och snyggt i gemensamma utrymmen som kök, lounge och bibliotek

• vara behjälplig vid koordinering av olika events på företaget

Lämplig bakgrund

Du har gymnasiekompetens samt tidigare erfarenhet av att arbeta i reception, växel och konferens. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, då främst i Excel och Outlook. Att ha förmåga att kunna uttrycka dig i engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har kunskaper i ytterligare ett språk och då främst ryska. Det är även ett plus om du har tidigare erfarenhet från bank, finans eller advokatbyrå.

Du som söker är en serviceinriktad och initiativtagande person som tycker om att bemöta interna och externa kontakter på ett professionellt sätt. Vidare har du ett ordningsamt och strukturerat arbetssätt samt känsla för detaljer. Du har även förmåga att skapa en trivsam miljö utan att glömma helheten.

Övrigt

Ovanstående tjänst är ett löpande konsultuppdrag, via rekryteringsföretaget Student & Workers. Konsultuppdraget kommer att löpa minst på ett år med mycket goda chanser till förlängning. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Om Du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Frida Bjerkman på telefon 08 – 407 55 52.

Län:


Stockholm

Аnställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2010-07-08

Tillträde:

Omgående

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm
Kontaktpersoner:


Frida Bjerkman

tfn: +46 08-407 55 52

Hemsida:

http://www.studentworkers.se
..............................................................

Internal Control Supervisor

..............................................................

SMG - Corporate Sports Sales Executive (English/Italian, Arabic or Russian is a +)

....................................................................

Doktorand i de moderna språkens litteratur


Umeå universitet

Publicerad: 2010-06-28, Annons-ID: 1721108
Umeå (Kommuninformation), 1 plats

Sista ansökningsdag: 2010-10-01

Dnr 313-672-10

Doktorand i de moderna språkens litteratur med inriktning mot engelska

Institutionen för språkstudier, vid Umeå universitets humanistiska fakultet, bedriver utbildning och forskning i språk, litteratur, kultur och didaktik inom svenska/nordiska språk, moderna främmande språk (engelska, finska, franska, spanska, ryska och tyska), samiska och lingvistik. Institutionen har ca 90 anställda och utgör en mångspråkig och mångkulturell arbetsplats i en kreativ miljö.

Forskning i engelskspråkig litteratur vid institutionen är inriktad bland annat på reselitteratur, irländsk litteratur, forn- och medelengelsk litteratur, postkolonial litteratur, fan fiction och populärlitteratur från skilda epoker. Flertalet forskare anlägger ett genusperspektiv på sin forskning.

Som doktorand är din huvudsakliga arbetsuppgift egen forskarutbildning, och anställningen förutsätter antagning till utbildning på forskarnivå i de moderna språkens litteratur. Utbildningen omfattar fyra år och innefattar en kursdel om 75 hp och en avhandlingsdel om 165 hp. I anställningen kan ingå institutionsarbete inklusive undervisning inom utbildning på grundnivå i en omfattning av högst 20 %. Anställningen är högst femårig motsvarande utbildning på heltid under fyra år.

Grundläggande behörighet för utbildning på forskarnivå har den som har avlagt en examen på avancerad nivå, fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå, eller på något annat sätt inom eller utom landet förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper. Fakultetsnämnden får för en enskild sökande medge undantag från kravet på grundläggande behörighet, om det finns särskilda skäl (Högskoleförordningen 7 kap 39§).

För att uppfylla kravet på särskild behörighet att antas till utbildning på forskarnivå i de moderna språkens litteratur krävs att den sökande har motsvarande 120 högskolepoäng i ett ämne av central betydelse för forskningsområdet, vari ska ingå ett examensarbete/motsvarande omfattande minst 15 hp. (Allmän studieplan för utbildning på forskarnivå i de moderna språkens litteratur, http://www.humfak.umu.se/digitalAssets/9/9084_spraklitt09.pdf)

Urval bland sökande som uppfyller behörighetskraven görs med hänsyn till deras förmåga att tillgodogöra sig forskarutbildningen och baseras i huvudsak på tidigare studieresultat samt kvaliteten på inskickad forskningsplan/-skiss. Intervjuer kan komma att användas.

Tjänstgöringsort för anställningen är Umeå.

Ansökan ska innehålla: 1. utdrag ur LADOK/motsvarande på avklarade poäng och/eller kopia på examensbevis, som styrker grundläggande och särskild behörighet; 2. meritförteckning; 3. för huvudområdet relevant C-, magister (D-)- och masteruppsats (eller examensarbete/motsvarande) samt eventuell annan forskningsmeritering; 4. forskningsplan ? denna får inte överstiga 20 000 tecken utan blanksteg och ska innehålla beskrivning av syfte, tidigare forskning, metod/teori, relevans och genomförbarhet; 5. namn och kontaktuppgifter på två referenspersoner.

Närmare upplysningar lämnas av biträdande prefekt för forskning Heidi Hansson, telefon 090-786 5649 , e-post heidi.hansson@engelska.umu.se och studierektor för forskarnivån Kirk Sullivan, telefon 090-786 9549, e-post kirk.sullivan@ling.umu.se.

Din ansökan, märkt med dnr 313-672-10 ska vara inkommen till jobb@umu.se eller till Umeå universitet, Registrator, 901 87 Umeå, senast 2010-10-01.

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet/Arbetstid

Visstidsanställning 6 månader eller längre

Heltid


Lön

Fast lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2010-10-01
Ange referens: 313-672-10

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@umu.se

Arbetsgivare

Umeå universitet

Postadress

Umeå universitet

90187 UMEÅ

Telefon och internet

Tel: 090-786 50 00
.............................................................

Modersmålslärare i Ryska


Arbetsplatsen

Eslöv är en populär bostadsort med närmare 31 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionshinder. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Barn och Familj är en förvaltning som består av en förskoleavdelning, en grundskoleavdelning, och en resursavdelning.

Genom bland annat tron på det aktiva nyfikna barnet och individens kraft, delaktighet och att vi är en lärande organisation strävar vi efter att alla barn ska få en trygg uppväxt och ett lärande som leder till goda resultat och ett självständigt liv.

Eslövs kommun erbjuder modersmålsundervisning förskoleklass upp till gymnasiet. De flesta av de större invandrarspråken är representerade. Intresset för modersmål och modersmålsstöd är ständigt ökande i kommunen och samarbetet mellan förskolor, skolor och modersmålspedagoger är god.

Arbetsuppgifter

Arbeta som modersmålslärare i Eslövs kommun. Sedvanlig modersmålsundervisning. Kommunen genomgår just nu projekt med flerspråkiga barn med språkstörning där deltagande i pilotgrupp kan vara aktuellt.

Kvalifikationer

Behörig modersmålslärare.

Utbildning inom barn med språkstörning.

Goda svenskakunskaper

Datorvana (PIM niv 3 eller liknande)

Körkort och egen bil.

Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.police.se eller på närmaste polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Lön

Timlön.Månadslön enligt avtal.,

Omfattning/Varaktighet

Timavlönad.4 timmar/vecka, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetstid: Dagtid.Dagtid. Merparten av undervisningstiden är förlaggd till eftermiddagen.

Tillträde: 2010-08-16.Tillträde höstterminsstarten 2010

Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Olof Lindqvist, Modersmålsrektor

Telefon 0413 623 53

Mobil 0707 44 68 74

Ansökan

Ange referens: A131232

Sista ansökningsdag: 2010-07-30

Arbetsgivare

Eslöv kommun

Eslövs kommun - Modersmål

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se
...............................................................................
Administrativ assistent


Waltair Europe AB

Publicerad: 2010-06-23, Annons-ID: 0010-165518
Norrköping (Kommuninformation), 1 plats

Sista ansökningsdag: 2010-07-18

Verksamhetsbeskrivning

Taxiflygbolaget WaltAir Europe AB, baserat på Norrköpings flygplats, söker en medarbetare till kontoret.

WaltAir bedriver taxiflyg med fem privatjetflygplan i Europa med omnejd och består idag av tio piloter, en teknisk chef samt en person som jobbar med ekonomi. Vi expanderar och vill nu ersätta vår tidigare kontorstjej, som ska börja flyga på heltid, med en ung och hungrig, gärna flygintresserad, person som ska vara spindeln i nätet i vår flexibla verksamhet.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att:

- Svara i telefon

- Svara på förfrågningar/göra offerter

- Söka landings- överflygnings- och andra tillstånd för våra flygningar

- Beställa catering

- Skicka in så kallade färdplaner för flygningarna

- Ha uppföljning på flygningarna och lösa de problem som kan uppstå

- Öppna post

- Schemalägga piloter för flygningar

- Hålla koll på WaltAirs mail

- Övrigt förekommande uppgifter för företagets räkning

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker en person som är:

- Flexibel

- Framåt

- Utåtriktad

- Stresstålig

- Inte rädd för att använda engelska (detta gör man flera gånger om dagen), och även kan uttrycka sig väl i skrift på både engelska och svenska. Stort plus om man kan ryska!

- Har lätt för att lära och ha många bollar i luften

Övrigt

Arbetstider: Huvudsakligen måndag-fredag, dagtid. Jour på kvällar och nätter.

Tillträde: Snarast

Övrigt: Tjänsten kräver att man bor i eller nära Norrköping.

Ansökan skickas till info@waltair.se , där vi även besvarar frågor.

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare
Heltid
Provanställning

Lön

Fast lön
Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2010-07-18
Ansökan skickas till info@waltair.se , där vi även besvarar frågor.
Vi tar emot ansökan via e-post: info@waltair.se

Arbetsgivare

Waltair Europe AB

Postadress

Waltair Europe AB

60361 NORRKÖPING

Besöksadress
Terminalgatan 1

Telefon och internet

Tel: 011-102870

Fax: 011-106371

E-post: jobb@waltair.se
.....................................................................

Modersmålslärare ryska


Linköping är med sina 144 000 invånare Sveriges femte största kommun. Vår personalpolitiska vision är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, ha inflytande, lust och möjlighet att utvecklas, både i arbetet och som individ.

Linköpings kommun sysselsätter cirka 8.000 anställda i den egna verksamheten och cirka 1.500 arbetar med kommunala beställningar hos externa arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER

Sektionen för specialverksamhet söker modersmålslärare i ryska.Vi har i uppdrag att svara för modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmålet i grundskolan och gymnasium. Vi har ca 1700 elever (varav 300 på gymnasiet). Det är 55 modersmålslärare som undervisar på 33 olika språk.Modersmålsundervisning är ett eget frivilligt ämne med en egen kursplan. Målet är att eleven på ett bra sätt ska tillgodogöra sig arbetet i skolan och samtidigt utveckla sin tvåspråkiga identitet och kompetens. Arbetet ska ske i sådana former att elevernas personliga utveckling främjas och deras själkänsla stärks.

Flexibilitet är av stor vikt då schema och elevunderlag kan ändras under läsåret. Undervisningen sker på olika skolor i kommunen. De lärare som undervisar i modersmål kommer oftast från samma kulturområde som eleverna.Vi söker nu medarbetare i ryska. I uppdraget ingår både modersmålsundervisning och studiehandledning samt kartläggning av nyanländas skolkunskaper.

KVALIFIKATIONER

Behörig lärare med dokumenterat goda kunskaper i ryska.Ryska som modersmål.Dokumenterat goda kunskaper i svenska motsvarande SVA B

Erfarenhet av undervisning i svensk skola

Förtrolighet med läroplanens mål och värdegrund.Vana och kunskap om att dokumentera och utvärdera sitt arbete

Behörighet i flera av skolans ämnen är meriterande.

För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun.Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.

Varaktighet/Arbetstid:

Deltid. 50%

Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2010-09-01 , upphör: Tidsbegränsad till Tom vt-11

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2010-07-19

För att underlätta vår handläggning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett som går via Offentliga Jobb AB. Lämnade uppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204).

Vi välkomnar dig att lämna din ansökan genom att fylla i meritförteckning och ett personligt brev. Urval av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar som sedan matchas mot uppställda krav för den aktuella tjänsten.

Ange referens: A131451

Kontaktpersoner:

Berit Berg - Rektor, 013-20 73 64
Arbetsgivare:

Linköpings kommun, 505 Specialverksamhet verksamhet

Postadress:

Linköpings kommun, 505 Specialverksamhet verksamhet

Affärsområde HR

58181 Linköping

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...